Laserafretning udføres med mange års erfaring

Afretning af større arealer

Har du brug for at få afrettet et større areal, og kræver arbejdet stor præcision? Så kan du med fordel vælge at få udført laserafretning, og det kan vi hos Morten Kamp Eriksen hjælpe dig med.

Vi tilbyder både afretning med laser for private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Fredericia, Middelfart eller Brenderup, men det kan også være i flere andre nærliggende byer.

Få en præcis afretning ved hjælp af laser

Med laserafretning får du en afretning, der bliver udført med en enorm stor præcision. Vi kan for eksempel sørge for at holde en meget præcis afstand til kantstenen eller et andet punkt, ligesom vi også kan indstille, hvor mange graders fald der for eksempel skal være. Derfor er laserafretning til ridebaner, laserafretning af parkeringspladser og laserafretning af fodboldbaner særligt populært, men laserafretningen kan også bruges til både belægninger, støbning af betongulv og udlægning af forskellige former for bundmateriale.

Vi tilbyder blandt andet afretning med laser i forbindelse med:

  • ​Udgravning til søer
  • ​Anlægning af veje
  • ​Etablering af parkeringspladser
  • ​Byggeri
  • ​Mange andre lignende opgaver.

Vi sikrer dig et professionelt og effektivt stykke arbejde

Når du vælger at indgå et samarbejde med os, uanset om det er i forbindelse med laserafretning eller en helt anden opgave, så kan du altid være sikker på, at vi udfører vores arbejde med en høj grad af professionalisme. Samtidig arbejder vi effektivt, hvilket kan mærkes på vores priser.

Vi har desuden mange års erfaring inden for vores fag, og i forbindelse med større opgaver står vi gerne for hele totalentreprisen, så du kan få en samlet løsning, når du vælger at lade os udføre arbejdet for dig.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på laserafretning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med afretning med laser eller for at få beregnet en skræddersyet pris på din specifikke opgave. Vi sikrer dig et professionelt resultat med en høj præcision og effektivitet.

Bliv kontaktet omkring din entreprenøropgave

Vi råder over en stor maskinpark som gør os i stand til at tilbyde alt inden for grave-, have- og nedbrydnings arbejde.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Stor maskinpakke

check-markMange års erfaring

check-mark Konkurren​cedygtige priser

​Morten Kamp Eriksen  |  Mosegårdvej 41, 5592 Ejby  |  Tlf.: 20 48 12 20​  |  E-mail: info@morten-ke.dk  |  CVR: 19912493