Få professionel hjælp til hækklipning  

Har du behov for professionel hjælp til hækklipning? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Morten Kamp Eriksen har vi nemlig masser af erfaring med hækklipning, og vi har især mange kunder fra byer som Fredericia, Brenderup og Middelfart. Vi er derfor de rette at tage kontakt til, hvad end du har behov for hjælp til:

  • ​Hækkeknusning
  • ​Hegnknusning
  • ​Beskæring af hæk
  • ​Klipning af hæk
  • ​Beskæring af buske

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og herudover tilbyder vi vores hjælp til en billig pris, alle vil kunne få råd til.​

Hvad koster hækklipning?

Har du en hæk, der trænger til at blive klippet, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Hos os kan du desuden vide dig sikker på, at du vil få et professionelt resultat i høj kvalitet, der lever op til dine forventninger og behov. Det skyldes, at vi har rig erfaring med hækklipning, og der er derfor ikke den opgave, vi ikke har prøvet før. Men hvad koster hækklipning egentlig? 

Det afhænger naturligvis af en lang række forskellige faktorer såsom omfanget på den enkelte opgave. Uanset hvad garanterer vi dog fordelagtige priser, og det gælder, uanset hvad du har brug for hjælp til. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Søger du således et godt tilbud på hækklipning, er vi de rigtige at tage kontakt til. Vi har masser af erfaring inden for dette felt, hvorfor vi vil kunne klare store såvel som små opgaver for dig som er bosiddende i Fredericia, Brenderup, Middelfart og omegn.

Vi har endvidere rig erfaring med hækkeknusning, hegnknusning samt beskæring af både hæk og busk. Vi vil således med garanti også kunne klare lige netop din opgave, og så udfører vi et stykke arbejde i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til telefon 20 48 12 20 eller ved at skrive til e-mail info@morten-ke.dk

Endelig kan du udfylde formularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et gratis tilbud hurtigst muligt.​

Bliv kontaktet omkring din entreprenøropgave

Vi råder over en stor maskinpark som gør os i stand til at tilbyde alt inden for grave-, have- og nedbrydnings arbejde.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Stor maskinpakke

check-markMange års erfaring

check-mark Konkurren​cedygtige priser

​Morten Kamp Eriksen  |  Mosegårdvej 41, 5592 Ejby  |  Tlf.: 20 48 12 20​  |  E-mail: info@morten-ke.dk  |  CVR: 19912493