​Græsklipning af store græsarealer

Søger du professionel hjælp i forbindelse med græsklipning? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos Morten Kamp Eriksen har vi nemlig rig erfaring med klipning af græs, og vi har primært hjulpet erhverv fra byer såsom Fredericia, Brenderup og Middelfart. 

Det er især almindelig græsslåning af højt græs, vi kan være behjælpelige med, og til dette anvender vi en rotorklipper eller slagleklipper. På den måde er du garanteret et professionelt resultat, der lever op til dine forventninger og krav.

Græsarealer ved erhvervsbygninger er som regel rigtig store, hvorfor det er de færreste, der har tid eller overskud til at slå græsset selv. Lad i stedet os om det hårde arbejde, så du kan få en præsentabel og flot græsplæne, der får virksomheden til at fremstå mere professionel.

Hvad koster græsklipning?

Vi hjælper altså primært erhvervskunder med græsklipning af store græsarealer. Men hvad koster græsklipning egentlig? Dette afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom opgavens omfang. 

Uanset hvad garanterer vi dog en fordelagtig pris på klipning af græsplæne, og hos os er du derfor altid sikret et godt tilbud. Det skal endvidere nævnes, at vi udover at slå græs tilmed har rig erfaring i forbindelse med regnvandsbassiner.​

I forbindelse med regnvandsbassiner sørger vi for at klippe både græs og træer, ligesom at vi klipper buske ned. Vi vil tilmed kunne være behjælpelige med at lave selve bassinet, såfremt det ønskes.

Skriv eller ring i dag for mere information

Skal du således have hjælp til græsklipning nær Fredericia, Brenderup, Middelfart eller omegn, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Det skyldes, at vi har masser af erfaring med at slå græs, og til dette anvender vi en rotorklipper eller slagleklipper, så du får et resultat i høj kvalitet. 

Herudover vil vi kunne være behjælpelige med at lave et regnvandsbassin, ligesom at vi kan hjælpe med at klippe græs, træer og buske ned omkring bassinet. Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig, skal du være mere end velkommen til at skrive til e-mail info@morten-ke.dk eller udfylde formularen på vores hjemmeside, og så sender vi dig et gratis tilbud. Endelig kan du også vælge at ringe til telefon 20 48 12 20.​

Bliv kontaktet omkring din entreprenøropgave

Vi råder over en stor maskinpark som gør os i stand til at tilbyde alt inden for grave-, have- og nedbrydnings arbejde.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Stor maskinpakke

check-markMange års erfaring

check-mark Konkurren​cedygtige priser

​Morten Kamp Eriksen  |  Mosegårdvej 41, 5592 Ejby  |  Tlf.: 20 48 12 20​  |  E-mail: info@morten-ke.dk  |  CVR: 19912493