Anlægsgartner for private og erhverv

Hos anlægsgartner og entreprenør Morten Kamp Eriksen i Ejby udfører vi blandt andet have- og anlægsarbejde for private og erhvervskunder i områderne omkring Fredericia, Brenderup og Middelfart.

Skal vi hjælpe dig med anlæg af have?

Vi kan blandt andet tilbyg nyanlæg og renovering af din have. Det kan for eksempel være, at du har købt et hus, hvor der trænger til at blive ryddet ud i den dertilhørende have, eller at du blot har et andet ønske om, hvordan haven skal se ud. I den forbindelse kan vores anlægsgartner rydde det hele og plante helt nye blomster, anlægge bede og så videre.

I den forbindelse kan vi også udføre lægning af fliser til terrasse og gangstier, og vi har en stor maskinpark, som gør, at vi kan løse rigtig mange opgaver som underentreprenør for større entreprenørfirmaer.​

Vi har været anlægsgartner i mere end 20 år, og derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde kompetent rådgivning og sparring omkring anlægningen af haven.

Kontakt din anlægsgartner og få en pris

VI tilbyder konkurrencedygtige priser på anlægsarbejde, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan tilbyde dig som er beliggende i Ejby, Fredericia, Brederup, Middelfart og omegn. Ring til din anlægsgartner på telefon 20 48 12 20​ eller skriv til vores e-mail info@morten-ke.dk.

​​

Bliv kontaktet omkring din entreprenøropgave

Vi råder over en stor maskinpark som gør os i stand til at tilbyde alt inden for grave-, have- og nedbrydnings arbejde.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Stor maskinpakke

check-markMange års erfaring

check-mark Konkurren​cedygtige priser

​Morten Kamp Eriksen  |  Mosegårdvej 41, 5592 Ejby  |  Tlf.: 20 48 12 20​  |  E-mail: info@morten-ke.dk  |  CVR: 19912493